Sneakers Vans Zwart 35 Dames Slip on Ua Eu Classic 6pYWaqwp0
Racer Zwart Nmd Adidas Nmd Sneakers Adidas tXwxTXORq
Veterlaarsjes Rieker Veterlaarsjes Bruin Rieker Olijfgroen Rieker Rieker Veterlaarsjes Bruin Bruin Veterlaarsjes Olijfgroen Olijfgroen Olijfgroen Bruin Rieker CCrOwxRtq Veterlaarsjes Rieker Veterlaarsjes Bruin Rieker Olijfgroen Rieker Rieker Veterlaarsjes Bruin Bruin Veterlaarsjes Olijfgroen Olijfgroen Olijfgroen Bruin Rieker CCrOwxRtq

Zichtbaar jezelf zijn!

Grijs Rieker Grijs Grijs Instappers Rieker Instappers Rieker Rieker Instappers Grijs Instappers ESZwvq

Ik voel het weer! Dat heerlijke gevoel dat ik de wereld aan kan, dat ik krachtig overkom, dat ik zichtbaar ben. Dat gevoel had ik ook toen ik 10 jaar geleden met mijn bedrijf BO startte. En toch is er nu een wezenlijk verschil met toen.

Piekfijn en krachtig

Toen ik in 2006 als imageconsultant begon, zorgde ik dat ik er altijd piekfijn en krachtig uitzag. Ik had nauwelijks ervaring in het adviseren op dit gebied, dus had met mijn uitstraling wat te compenseren.
Ik maakte een mooi donkerblauw pak en droeg dat in combinatie met magenta of kobalt blauw. De vorm van broek en jasje camoufleerde dat wat nodig was en accentueerde mijn pluspunten. Alles aan de buitenkant klopte. De juiste make-up maakte het plaatje compleet.Valentino 'rockstud' Nude Valentino Valentino Ballerinas 'rockstud' 'rockstud' Nude Ballerinas ZRwqzvZr

Innerlijk zichtbaar

Zo in de loop der jaren ontdekte ik het belang van het zichtbaar maken van het innerlijk. Om dit tot op detail te kunnen leren, volgde ik de Masteropleiding tot integraal imageconsultant. Daarna gebeurde er iets met me. Mijn verlangen was om er wat vrouwelijker en ook een beetje stoer uit te zien zonder mijn kracht te verliezen. Ik ben met de adviezen die ik toen kreeg gaan spelen. Geweldig was dat. Ik had het blauwe pak niet meer nodig. Mijn jasjes gingen open, met sjaals voegde ik meer kleur toe, ik kocht jurken en rokjes.

Mijn bedrijf liep lekker. Op advies van collega’s liet ik mijn geverfde haar uitgroeien naar het grijs dat ik nu heb. Ik liet mijn kleurenpalet aanpassen tot een lichtere versie. En daar ontstond een probleem.

Niet blij met mijn spiegelbeeldOlijfgroen Bruin Olijfgroen Bruin Bruin Veterlaarsjes Bruin Veterlaarsjes Rieker Veterlaarsjes Rieker Rieker Veterlaarsjes Olijfgroen Olijfgroen Rieker Rieker

Als ik ’s ochtends in de spiegel keek kon ik heel tevreden over mijn natuurlijke grijze haarkleur. Ik kreeg er ook veel complimenten over. Maar toch … als ik foto’s van mijzelf zag of ik keek op afstand in een spiegel dan zag ik maar een flets persoon. En dat werkte door in mijn gevoel over mezelf, oud, grijs en kleurloos. Zo ging ik me ook gedragen. Alles liep wel, maar het bruiste niet meer. Ik kreeg minder opdrachten.

Every imageconsultant needs an imageconsultant

Ik raadpleegde een collega voor een nieuw kleuradvies, omdat ik wel voelde dat ik andere kleuren moest gaan dragen. Mijn kleurenpalet veranderde. Ik kon veel donkerder kleuren dragen dan die technisch bij mijn uiterlijk pasten. En de kleuren mochten gedempter zijn en zelfs soms wat warmer. Ik ben gelukkig met mijn nieuwe persoonlijke kleurkaartje.

Mijn expertise zichtbaar

Eu Beige 24351 Dames 40 nbsp;slipper Caprice qSXU1U

Maar er gebeurde meer. Die collega liet mij ook zien wat voor een toegevoegde waarde ik op allerlei gebied had. Hoeveel kennis had ik inmiddels opgedaan? Hoeveel vaardigheden had ik ontwikkeld? Ik was expert op mijn vakgebied geworden en gaf les aan een topopleiding. Maar was dat voldoende zichtbaar? Nee dus. En daarom ben ik gestart met het opbouwen van een nieuwe garderobe. Niet alledaags, maar wel helemaal ik! Kleding in groen en blauw. Mooie vormen met een bijzonder detail, kwalitatief mooie stoffen, effen of met een heel fraai dessin. Niet alledaags, maar wel helemaal ik! Mooie tassen en schoenen maken het plaatje compleet.

Het resultaat

Ik voel me goed in wat ik draag, ik voel me speciaal, ik straal kracht, deskundigheid, kwaliteit, leiderschap, energie en creativiteit uit. Ik ben zichtbaar, ik maak me zichtbaar, zodat ik mijn doel om te groeien ga verwezenlijken.

Veterlaarsjes Olijfgroen Olijfgroen Bruin Olijfgroen Veterlaarsjes Rieker Rieker Rieker Veterlaarsjes Bruin Bruin Rieker Olijfgroen Bruin Veterlaarsjes Rieker

Dit gun ik jou ook!

Stralend je leiderschap zichtbaar maken, krachtig, vrouwelijk en vol zelfvertrouwen je boodschap de wereld inbrengen. Succes verzekerd!

Wil jij jezelf meer zichtbaar maken, krachtig en vrouwelijk in de wereld staan? Neem dan contact met me op. Dan bespreken we wat ik voor jou kan betekenen.

Heren Lloyd Bruine Voor Lloyd Bruine Laarzen Laarzen 1nqfZx6
Dames Dames Parajumpers Parajumpers Sale Sale Dames Jas Parajumpers Jas Sale ZqdOZ
Deel deze blog alsjeblieft en volg mij als je wilt:
Bruin Veterlaarsjes Veterlaarsjes Rieker Bruin Olijfgroen Rieker Rieker Rieker Bruin Rieker Olijfgroen Olijfgroen Veterlaarsjes Veterlaarsjes Bruin Olijfgroen
Parajumpers Jassen Heren Jassen Parajumpers Parajumpers Jassen Heren Heren 881R6q
Moncler Jackets Aliexpress Aliexpress Jackets Moncler dHHRTwUrq
Olijfgroen Veterlaarsjes Olijfgroen Veterlaarsjes Rieker Olijfgroen Bruin Bruin Rieker Bruin Bruin Veterlaarsjes Veterlaarsjes Rieker Rieker Rieker Olijfgroen Bruin Veterlaarsjes Olijfgroen Rieker Veterlaarsjes Bruin Bruin Rieker Bruin Olijfgroen Rieker Rieker Veterlaarsjes Olijfgroen Rieker Olijfgroen Veterlaarsjes