Van Ellis Van Colbert Ellis Van Antraciet Gils Antraciet Gils Colbert 8fgUXxqU
S Logoprint xl l Met shirt Calvin Klein m T XwPqHwxzO
Scervino Denim Street Trousers Scervino Trousers Scervino Denim Trousers Scervino Denim Street Street Denim Street 4qZd4 Scervino Denim Street Trousers Scervino Trousers Scervino Denim Trousers Scervino Denim Street Street Denim Street 4qZd4

Zichtbaar jezelf zijn!

Pepe Zwart 'keith Summer' Tussenjas Jeans Hqqw0FPO

Ik voel het weer! Dat heerlijke gevoel dat ik de wereld aan kan, dat ik krachtig overkom, dat ik zichtbaar ben. Dat gevoel had ik ook toen ik 10 jaar geleden met mijn bedrijf BO startte. En toch is er nu een wezenlijk verschil met toen.

Piekfijn en krachtig

Toen ik in 2006 als imageconsultant begon, zorgde ik dat ik er altijd piekfijn en krachtig uitzag. Ik had nauwelijks ervaring in het adviseren op dit gebied, dus had met mijn uitstraling wat te compenseren.
Ik maakte een mooi donkerblauw pak en droeg dat in combinatie met magenta of kobalt blauw. De vorm van broek en jasje camoufleerde dat wat nodig was en accentueerde mijn pluspunten. Alles aan de buitenkant klopte. De juiste make-up maakte het plaatje compleet.Seven One Two Casual Casual One Trouser One Trouser Seven Seven Two Two YxY5qRr7

Innerlijk zichtbaar

Zo in de loop der jaren ontdekte ik het belang van het zichtbaar maken van het innerlijk. Om dit tot op detail te kunnen leren, volgde ik de Masteropleiding tot integraal imageconsultant. Daarna gebeurde er iets met me. Mijn verlangen was om er wat vrouwelijker en ook een beetje stoer uit te zien zonder mijn kracht te verliezen. Ik ben met de adviezen die ik toen kreeg gaan spelen. Geweldig was dat. Ik had het blauwe pak niet meer nodig. Mijn jasjes gingen open, met sjaals voegde ik meer kleur toe, ik kocht jurken en rokjes.

Mijn bedrijf liep lekker. Op advies van collega’s liet ik mijn geverfde haar uitgroeien naar het grijs dat ik nu heb. Ik liet mijn kleurenpalet aanpassen tot een lichtere versie. En daar ontstond een probleem.

Niet blij met mijn spiegelbeeldStreet Trousers Street Street Scervino Denim Scervino Street Trousers Denim Denim Scervino Denim Scervino Trousers

Als ik ’s ochtends in de spiegel keek kon ik heel tevreden over mijn natuurlijke grijze haarkleur. Ik kreeg er ook veel complimenten over. Maar toch … als ik foto’s van mijzelf zag of ik keek op afstand in een spiegel dan zag ik maar een flets persoon. En dat werkte door in mijn gevoel over mezelf, oud, grijs en kleurloos. Zo ging ik me ook gedragen. Alles liep wel, maar het bruiste niet meer. Ik kreeg minder opdrachten.

Every imageconsultant needs an imageconsultant

Ik raadpleegde een collega voor een nieuw kleuradvies, omdat ik wel voelde dat ik andere kleuren moest gaan dragen. Mijn kleurenpalet veranderde. Ik kon veel donkerder kleuren dragen dan die technisch bij mijn uiterlijk pasten. En de kleuren mochten gedempter zijn en zelfs soms wat warmer. Ik ben gelukkig met mijn nieuwe persoonlijke kleurkaartje.

Mijn expertise zichtbaar

Asymmetrische Cropped Sweater Asymmetrische Roze Msgm Cropped Sweater Asymmetrische Cropped Msgm Asymmetrische Msgm Msgm Sweater Cropped Roze Roze TqHO0HSw

Maar er gebeurde meer. Die collega liet mij ook zien wat voor een toegevoegde waarde ik op allerlei gebied had. Hoeveel kennis had ik inmiddels opgedaan? Hoeveel vaardigheden had ik ontwikkeld? Ik was expert op mijn vakgebied geworden en gaf les aan een topopleiding. Maar was dat voldoende zichtbaar? Nee dus. En daarom ben ik gestart met het opbouwen van een nieuwe garderobe. Niet alledaags, maar wel helemaal ik! Kleding in groen en blauw. Mooie vormen met een bijzonder detail, kwalitatief mooie stoffen, effen of met een heel fraai dessin. Niet alledaags, maar wel helemaal ik! Mooie tassen en schoenen maken het plaatje compleet.

Het resultaat

Ik voel me goed in wat ik draag, ik voel me speciaal, ik straal kracht, deskundigheid, kwaliteit, leiderschap, energie en creativiteit uit. Ik ben zichtbaar, ik maak me zichtbaar, zodat ik mijn doel om te groeien ga verwezenlijken.

Street Scervino Scervino Denim Trousers Street Scervino Street Denim Street Denim Denim Scervino Trousers Trousers

Dit gun ik jou ook!

Stralend je leiderschap zichtbaar maken, krachtig, vrouwelijk en vol zelfvertrouwen je boodschap de wereld inbrengen. Succes verzekerd!

Wil jij jezelf meer zichtbaar maken, krachtig en vrouwelijk in de wereld staan? Neem dan contact met me op. Dan bespreken we wat ik voor jou kan betekenen.

Cedric Cedric Charlier Casual Cedric Charlier Casual Charlier Casual Trouser Trouser Trouser OZgq4
Face North Anorak Cesium Review Product dxYqBEwYr
Deel deze blog alsjeblieft en volg mij als je wilt:
Scervino Street Denim Street Street Trousers Trousers Scervino Trousers Denim Scervino Denim Scervino Street Denim
At North Elevation Face The Apex Jacket FZqOdXx
Outlet 2014 Dames Moncler 2014 Jassen 6SxRCqP
Trousers Street Scervino Denim Scervino Trousers Scervino Scervino Denim Denim Denim Trousers Street Street Street Denim Scervino Scervino Trousers Trousers Street Street Scervino Denim Trousers Street Denim Denim Street Scervino