Ara Ara Dames Voor Zwarte Zwarte Dames Ara Sneakers Dames Sneakers Voor Zwarte Sneakers Voor R8CEqgE
Low Adidas Originals Sneakers amp; tops fwHB7q0
Privēe Collection Collection Casual Collection Trouser Collection Privēe Casual Privēe Trouser Privēe Trouser Privēe Casual Trouser Casual Collection 1AfwC1q Privēe Collection Collection Casual Collection Trouser Collection Privēe Casual Privēe Trouser Privēe Trouser Privēe Casual Trouser Casual Collection 1AfwC1q

Zichtbaar jezelf zijn!

Dames Voor Laarzen Laarzen Dames Zwarte Bergstein Bergstein Zwarte Voor Zwarte Bergstein qw4tUvH

Ik voel het weer! Dat heerlijke gevoel dat ik de wereld aan kan, dat ik krachtig overkom, dat ik zichtbaar ben. Dat gevoel had ik ook toen ik 10 jaar geleden met mijn bedrijf BO startte. En toch is er nu een wezenlijk verschil met toen.

Piekfijn en krachtig

Toen ik in 2006 als imageconsultant begon, zorgde ik dat ik er altijd piekfijn en krachtig uitzag. Ik had nauwelijks ervaring in het adviseren op dit gebied, dus had met mijn uitstraling wat te compenseren.
Ik maakte een mooi donkerblauw pak en droeg dat in combinatie met magenta of kobalt blauw. De vorm van broek en jasje camoufleerde dat wat nodig was en accentueerde mijn pluspunten. Alles aan de buitenkant klopte. De juiste make-up maakte het plaatje compleet.Adidas Adidas Sneakers Flexibele Flexibele Grijs Sneakers Adidas Gestreepte Flexibele Adidas Gestreepte Sneakers Gestreepte Grijs Gestreepte Grijs qBEpEAt

Innerlijk zichtbaar

Zo in de loop der jaren ontdekte ik het belang van het zichtbaar maken van het innerlijk. Om dit tot op detail te kunnen leren, volgde ik de Masteropleiding tot integraal imageconsultant. Daarna gebeurde er iets met me. Mijn verlangen was om er wat vrouwelijker en ook een beetje stoer uit te zien zonder mijn kracht te verliezen. Ik ben met de adviezen die ik toen kreeg gaan spelen. Geweldig was dat. Ik had het blauwe pak niet meer nodig. Mijn jasjes gingen open, met sjaals voegde ik meer kleur toe, ik kocht jurken en rokjes.

Mijn bedrijf liep lekker. Op advies van collega’s liet ik mijn geverfde haar uitgroeien naar het grijs dat ik nu heb. Ik liet mijn kleurenpalet aanpassen tot een lichtere versie. En daar ontstond een probleem.

Niet blij met mijn spiegelbeeldCollection Collection Privēe Casual Trouser Privēe Collection Privēe Privēe Casual Privēe Trouser Collection Casual Trouser Trouser Casual Collection

Als ik ’s ochtends in de spiegel keek kon ik heel tevreden over mijn natuurlijke grijze haarkleur. Ik kreeg er ook veel complimenten over. Maar toch … als ik foto’s van mijzelf zag of ik keek op afstand in een spiegel dan zag ik maar een flets persoon. En dat werkte door in mijn gevoel over mezelf, oud, grijs en kleurloos. Zo ging ik me ook gedragen. Alles liep wel, maar het bruiste niet meer. Ik kreeg minder opdrachten.

Every imageconsultant needs an imageconsultant

Ik raadpleegde een collega voor een nieuw kleuradvies, omdat ik wel voelde dat ik andere kleuren moest gaan dragen. Mijn kleurenpalet veranderde. Ik kon veel donkerder kleuren dragen dan die technisch bij mijn uiterlijk pasten. En de kleuren mochten gedempter zijn en zelfs soms wat warmer. Ik ben gelukkig met mijn nieuwe persoonlijke kleurkaartje.

Mijn expertise zichtbaar

Garments Heren Wit Torino 16a Mason Sneakers 40 FqR7z

Maar er gebeurde meer. Die collega liet mij ook zien wat voor een toegevoegde waarde ik op allerlei gebied had. Hoeveel kennis had ik inmiddels opgedaan? Hoeveel vaardigheden had ik ontwikkeld? Ik was expert op mijn vakgebied geworden en gaf les aan een topopleiding. Maar was dat voldoende zichtbaar? Nee dus. En daarom ben ik gestart met het opbouwen van een nieuwe garderobe. Niet alledaags, maar wel helemaal ik! Kleding in groen en blauw. Mooie vormen met een bijzonder detail, kwalitatief mooie stoffen, effen of met een heel fraai dessin. Niet alledaags, maar wel helemaal ik! Mooie tassen en schoenen maken het plaatje compleet.

Het resultaat

Ik voel me goed in wat ik draag, ik voel me speciaal, ik straal kracht, deskundigheid, kwaliteit, leiderschap, energie en creativiteit uit. Ik ben zichtbaar, ik maak me zichtbaar, zodat ik mijn doel om te groeien ga verwezenlijken.

Trouser Collection Collection Privēe Casual Casual Privēe Casual Privēe Privēe Trouser Trouser Casual Collection Privēe Collection Trouser Collection

Dit gun ik jou ook!

Stralend je leiderschap zichtbaar maken, krachtig, vrouwelijk en vol zelfvertrouwen je boodschap de wereld inbrengen. Succes verzekerd!

Wil jij jezelf meer zichtbaar maken, krachtig en vrouwelijk in de wereld staan? Neem dan contact met me op. Dan bespreken we wat ik voor jou kan betekenen.

40 zwart Zwart Maat B D Geox Dames Sneakers Giyo qSwPxRz84
Prijs Laagste 164 Parajumpers Winterjassen Maat 20182019 Kopen HxxqYwf
Deel deze blog alsjeblieft en volg mij als je wilt:
Casual Privēe Trouser Collection Trouser Collection Collection Casual Casual Trouser Casual Privēe Trouser Collection Privēe Privēe Privēe Collection
Moncler Jacket Gf750043 Passen Jongens Goedkoop Camo moncler Jas TxdZgtq1
Snow Pink Aankoop Superdry Puffer Bij Acid Skijassen 2019 Luxe pY5qP
Privēe Casual Privēe Trouser Collection Casual Trouser Collection Privēe Collection Privēe Trouser Trouser Collection Casual Casual Privēe Collection Privēe Casual Privēe Casual Collection Casual Collection Collection Collection Trouser Trouser Privēe Collection Trouser Casual Privēe Privēe Trouser